Προσθετική Επί Εμφυτευμάτων

 • Στη σύγχρονη οδοντιατρική, έχουμε τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε σχεδόν οποιαδήποτε απώλεια φυσικου δοντιού.

  Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι κατασκευές από τιτάνιο υψηλής καθαρότητας και ποιότητας, και έχουν τη μορφή μικρής βίδας, η οποία τοποθετείται με τοπική αναισθησία εντός του οστού της γνάθου. Το τιτάνιο είναι το πλέον βιοσυμβατό μέταλλο και γίνεται αποδεκτό από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστά άνω του 97%.

  Η προσθετική επί εμφυτευμάτων έιναι η διαδικασία που ακολουθείται μετά από την τοποθέτηση του εμφυτεύματος στη γνάθο.

  Μονήρες Εμφύτευμα

  Ένα εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση ενός δοντιού που λείπει. Το βασικό πλεονέκτημα ενός εμφυτεύματος αντί μιας γέφυρας είναι ότι δεν περιλαμβάνει καμία κοπή κάτω από υγιή φυσικά δόντια που βρίσκονται μπροστά και πίσω απο το δόντι που λείπει. Το εμφύτευμα μπορεί συχνά να τοποθετηθεί κατά τη στιγμή της εξαγωγής και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.
  Σταθερή γέφυρα

  Μια ακίνητη γέφυρα μπορεί να αντικαταστήσει δύο ή περισσότερα δόντια και μπορεί να απαιτήσει μόνο δύο ή τρία εμφυτεύματα. Με τον τρόπο αυτό ο ασθενής απαλάσσεται από λύσεις που απαιτούν κινητές αποκαταστάσεις που πρέπει να αφαιρούνται και να καθαρίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν έχουν την ίδια σταθερότητα.
  Επιλογές όταν λείπουν όλα τα δόντια

  Σταθερή γέφυρα – με πολλαπλά εμφυτεύματα και μια γέφυρα που συνδέεται με αυτά.

  Σταθερή οδοντοστοιχία – περιλαμβάνει δύο έως τέσσερα εμφυτεύματα και μια αφαιρούμενη οδοντοστοιχία που συνδέεται πάνω στα εμφυτεύματα με ειδικούς συνδέσμους ακριβείας οι οποίοι παρέχουν μεγάλη σταθερότητα στην οδοντοστοιχία.

  Δόντια σε μια ημέρα

  Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου υπάρχει επαρκές οστό στη γνάθο, μπορεί να είναι δυνατή η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων και της προσωρινής ή ακόμα και της οριστικής γέφυρας στην ίδια επίσκεψη.

Μοιραστείτε το
Font Resize
Contrast